Please reload

Tag Cloud

Presentació de L'Escultor de Déu a Lleida

January 10, 2017

1/4
Please reload

Records de la presentació a Vilanova i la Geltrú

January 10, 2017

 

Ara que L'escultor de Déu està fent el seu camí i que m'arriben molts comentaris positius dels lectors, que dieu que us agrada molt la novel·la, vull compartir amb vosaltres alguns records de la presentació a Vilanova i la Geltrú. Va ser un acte entranyable, en un espai vinculat amb la novel·la (el Museu Víctor Balaguer), i vaig comptar amb ponents de luxe com són la professora i amiga Hélène Rufat i l'historiador i escriptor Albert Tubau, acompanyats per l'escriptor Josep M. Ibarra en representació de l'editorial. Destacaria les paraules de l'Albert Tubau esmentant la recreació del marc històric de la novel·la i la seva aproximació al lector actual, ja que en el fons tot i ser una època llunyana en el temps és propera. També agrair les paraules d'elogi de l'Hélène Rufat, parlant de la novel·la com un cant a la llibertat, reflectint un home que lluita per la seva llibertat malgrat les circumstàncies adverses, destacant la seva llibertat i fortalesa interiors, que ningú li pot prendre. 

 

La música, meravellosa, a càrrec de l'Antoni Rosell, va contribuir a ambientar-nos en el temps de la novel·la.

 

I ara que els primers lectors ja heu llegit la novel·la em va fa molt feliç sentir comentaris tan positius. Me n'alegro molt que us hagi agradat. Més endavant m'agradarà fer alguna trobada i poder parlar amb vosaltres de diferents temes de la novel·la.

 

Estigueu atents al blog, també, que penjaré tot de material complementari per tots aquells que desitgeu endinsar-vos en el marc històric de la novel·la i tingueu curiositat per aprendre més d'aquella època clau en la nostra història.

 

Moltes gràcies als amics i primers lectors que em vau acompanyar a la primera presentació de L'Escultor de Déu. Us deixo amb algunes fotografies de la presentació a Vilanova i la Geltrú, fetes per Félix Pascual (i gràcies, Jaume Pérez, per facilitar-me-les).

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2016 byVicenç Aguado. Proudly created with Wix.com

Llibres publicats a l'editorial El Cep i la Nansa
Novel·la (Editorial Gregal)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now