Please reload

Tag Cloud

Presentació de L'Escultor de Déu a Lleida

January 10, 2017

1/4
Please reload

Presentació de L'Escultor de Déu a Lleida

January 10, 2017

La propera presentació de L'Escultor de Déu serà a Lleida, un dels escenaris destacats de la novel·la. Resseguint les passes del protagonista de la novel·la, anirem a la capital del Segrià on serà tot un honor presentar L'Escultor de Déu a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Il·lerdencs acompanyat de dues magnífiques ponents, la directora de l'IEI, Montserrat Macià, i l'escriptora i blogaire literària, Ramona Solé. El meu agraïment a totes dues per acompanyar-me en aquest acte.  Us espero el 25 de gener a les 19.30. No hi falteu!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2016 byVicenç Aguado. Proudly created with Wix.com

Llibres publicats a l'editorial El Cep i la Nansa
Novel·la (Editorial Gregal)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now