Please reload

Tag Cloud

Presentació de L'Escultor de Déu a Lleida

January 10, 2017

1/4
Please reload

L'Escultor de Déu - Presentació

December 13, 2016

Estic a punt de viure un moment molt especial amb la presentació de la meva primera novel·la, L'Escultor de Déu. El dia 14 la veurem per primer cop, coincidint amb un acte de presentació que promet ser espectacular (més enllà de la novel·la). Gaudirem de la intervenció d'uns ponents de luxe, Albert Tubau i Hélène Rufat, que junt amb l'escriptor Josep M. Ibarra (que conduirà l'acte en representació de l'editor), acompanyaran l'Escultor de Déu a l'inici del seu camí. Els fragments de la novel·la s'acompanyaran amb la música d'Antoni Rossell, que ens traslladarà al segle XIV, fent-nos reviure per un moment l'ambient i l'època de la novel·la. La presentació serà en un marc incomparable, com és la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, un dels escenaris de la novel·la (l'acció situada en l'època actual).

 

 

 

En aquests moments  sento que acaba un trajecte llarg i a vegades una mica costerut, però que he gaudit moltíssim. Espero poder compartir aquest projecte amb tots vosaltres i que us emocioneu amb una història de lluita, orgull, superació i creixement, tot revivint tant les intrigues del poder com la supervivència dels més febles en un moment apassionant de la nostra història. Fins ben aviat!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2016 byVicenç Aguado. Proudly created with Wix.com

Llibres publicats a l'editorial El Cep i la Nansa
Novel·la (Editorial Gregal)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now