Please reload

Tag Cloud

Presentació de L'Escultor de Déu a Lleida

January 10, 2017

1/4
Please reload

Ja arriba la novel·la L'Escultor de Déu

December 3, 2016

Després d'un procés llarg de documentació, escriptura i moltes revisions, arriba per fi la meva primera novel·la, una novel·la històrica que va sorgir, ja fa alguns anys, de la meva fascinació per aquell esclau grec que va arribar a Catalunya des de Sícilia i al cap dels anys va esdevenir un dels grans escultors del gòtic a Catalunya, i que va participar en obres tan importants com el panteó reial de Poblet, la Seu Vella de Lleida, la Catedral de Tarragona, el Consell de Cent o el Palau de la Generalitat. A partir d'una troballa arqueològica en una petita església de les Garrigues, els personatges de la novel·la s'endinsen en un viatge apassionant al segle XIV, on els lectors podeu viure les rivalitats, les lluites i traïcions, els desenganys, emocions i ambicions, tant dels monarques i poderosos com dels petits artesans. Com a escriptor, amb aquesta primera novel·la ha estat tot un repte. Amb la publicació de la novel·la acaba un llarg viatge creatiu. Alhora comença un altre viatge a través del qual aquest escultor i les seves vivències arribaran als lectors. Comença aquest recorregut amb la notícia que recull Eix Diari

i continuarà amb la presentació que farem a Vilanova el dia 14 de desembre.

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2016 byVicenç Aguado. Proudly created with Wix.com

Llibres publicats a l'editorial El Cep i la Nansa
Novel·la (Editorial Gregal)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now